Meny

Tro underveis

Torsdag 28. mars kl. 19.00 i Kaféen

«TRO UNDERVEIS»
-en vandring i nådens landskap
Normisjon og Askim menighet følger opp «Tro underveis» -tradisjonen med å invitere til fire torsdagskvelder før påske. I år ønsker vi å se nærmere på det som skjedde med Jesus på langfredag og første påskedag, og dermed også hvilken betydning det har for vår tro i dag.
21.mars «Korset – en forunderlig barmhjertighet». ved tidligere bis-kop Ole Christian Kvarme
Ole Chr.Kvarme har i 2018 gitt ut en bok med tittelen: «Forunderlig barmhjertig» -meditative vandringer i nådens landskap. Der tar han blant annet opp spørsmålene: Hva innebærer det at Guds barmhjer-tighet er ufortjent, ubetinget og ubegrenset? Setter vi grenser for nåden i egne liv og i møte med andre?
28. mars «Soning og forsoning – Mennesker i møte med Guds barmhjertighet» Med utgangspunkt i episoder som er beskrevet i »Nattens brød» av Johan Falkberget og «Steingrunnen» av Bo Giertz samtaler vi om kveldens tema.
4.april « Han lever, og vi skal leve» ved forfatter og prest Kjell Ar-nold Nyhus
Kjell Arnold Nyhus og hans bror, Ole Jacob, gav for noen år siden ut en bok med tittelen «Kristen tro, oppdatert» - for den som ikke tar alle svar for gitt. Boka tar på alvor kunnskap og erfaringer som for mange gjør det vanskelig å tro. Vi har gitt han utfordringen å dele tanker med oss om Jesu oppstandelse den gang, og hvordan dette påvirker våre liv i dag.
11.april «Påsken uttrykt i sanger og dikt» Med hjelp av gode lokale krefter dykker vi ned i et vell av perler fra ulike tradisjoner og tider.
De tre første samlingene er i kirkekroa og den siste i storsalen på Normisjonshuset. Alle samlingene starter kl.19.00, og det er enkel servering. Velkommen til alle som er underveis.

Rangér:

(C)opyright Normisjon Askim 2010.

Powered by Cornerstone