Meny

På grunn av smittefare og nasjonale retningslinjer vil Normisjon Askim innstille alle sine aktiviteter fra den 12.03 og fram til Palmesøndag.

Kjære medlemmer og besøkende på huset.

På bakgrunn av smittefaren fra Korona-viruset og retningslinjer fra regjeringen har styret i Normisjon Askim besluttet følgende:

Grunnet dagens situasjon ang. Korona-viruset vil Normisjon Askim med sine undergrupper innstille alle sine aktiviteter på huset fram til Palmesøndag. En løpende vurdering av risikoen vil bli gjort og Normisjon Askim åpner for vanlig drift når det er tilrådelig.

Det vil si at det ikke blir noen arrangementer på huset fra nå av, hverken i regi av hovedforeningen eller undergrupper. Det være seg: Vanlige møter, Temamøter, Tro Under veis, Formiddagshygge, Korøvelser etc. Regionens årsmøte vil også bli utsatt eller avlyst.

Vi vil sende ut en SMS og en annonse i Smaalenene avis ang. samme. Deretter vil vi ikke informere ytterligere før vi starter opp igjen eller utvider stengningen.  

Vi beklager dette sterkt, men slik situasjonen er nå er dette det eneste riktige. Vi får tenke på hverandre i bønn og håper på at alle kan møtes «friske og raske» i april.

Med vennlig hilsen
Dag Wengen
For styret i Normisjon Askim

Rangér:

(C)opyright Normisjon Askim 2010.

Powered by Cornerstone