Meny
Ungdomskoret Svaret - har for tiden en pause
Status qou våren 2014:

Ungdomskoret Svaret - har for tiden en pause

Ungdomskoret Svaret øver på Normisjonshuset fredager fra kl. 19.00, og det har i over 30 år sett slik ut: Et ungdomsmiljø å være med i. Koret har eget band. Bildet er hentet fra arrangementet "Askim for full musikk", en sommerdag på torget. Vanligvis øver Svaret på Normisjon. Koret drives som et samarbeid mellom Normisjon og Askim menighet, men alle ungdommer som har lyst til å være med med å synge kan bare møte opp. Koret synger mest gospel. Koret har som tradisjon å dra på langtur til utlandet annenhver sommer. Svaret har hatt mange sangoppdrag. Nå er koret plutselig blitt lite og det ble arbeidet med hvordan dette tilbudet skulle se ut framover i 2012-2013. Våren 2014 er status qou at koret har en pause. Vil du vite mer om koret, kontakt Askim menighetskontor. Tlf 69819720.

Ungdomskoret Svaret har vært i drift i over 30 år.

NYTT 2010- 2011: UNGDOMSFESTER

Høsten  2010 startet ungdomskoret Svaret sammen med dirigent Kristian Koppang med å stå som arrangør for UNGDOMSFESTER for hele Indre Østfold! Det var HAPPENINGS i med program og god tid til å bli kjent. Arrangøren opplevde at kristen ungdom fra hele distriktet møtte opp på disse storsamlingene. Festene  besto av to deler:

Først var det selve programmet: God sang, både allsang og Svaret sang som regel, ungdommelige taler, leker og diverse innslag fra de forskjellige menighetene / kristne ungdomsmiljøene i distriktet. Etter var det en "bli kjent-kveld" med cafe hvor man kan kjøpe mat og drikke, samtidig som det var typiske aktiviteter som biljard og bordtennis, samt konkurranser og lignende.

Det er mange små ungdomsklubber/ miljø rundt omkring i Indre Østfold, og man håpte på å samle disse.

Ungdomsfestene foregikk på Normisjonshuset, midt i Askim.

På grunn av skifte i voksenbemanning og i ungdomsflokken, så blir det nå spennende å se hvordan dette samarbeidet fortsetter.

Nå står våren 2013 for døra, og det satses igjen på koret. Kjenner du ungdommer som har lyst til å synge i kor, så tips dem om ungdomskoret Svaret.

Status VÅREN 2014: Ungdomskoret Svaret har en pause.

Rangér:

(C)opyright Normisjon Askim 2010.

Powered by Cornerstone